wholesale nfl jerseys from china Goudsmelten veranderen goud smelten »

Goudsmelten veranderen

Uw dierbaarste sieraad verwerkt tot een schitterend nieuw sieraad! Een sieraad is meer dan een fraai edelmetaal. Een sieraad is een teken van genegenheid , een aandenken aan iemand.
Een huwelijksring, een erfstuk... Iets om altijd bij u te dragen. Toch kan het voorkomen dat u het sieraad niet meer mooi vindt. Hoe lost u dat op? Wij veranderen het of smelten het in ons eigen goudsmid atelier zoals u het wilt! 
Inscriptie verwijderen, briljantje erin, van een ring een broche maken... geen probleem. Wij maken van uw oude sieraad weer een fonkelnieuw sieraad. Goudsmelten kan het voor u inleggen met edelsteentjes, maar u kunt er ook iets compleet nieuws van maken, zoals bijvoorbeeld een gedenksieraad.

Als u wilt maken we eerst een ontwerp. Zodat u vooraf een goed beeld krijgt. Voor relatief weinig kosten hebt u straks een sieraad waar u weer lang plezier van heeft. Neem uw sieraad mee en Goudsmelten geeft u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Door het oud goud te smelten kan er een nieuw sieraad gemaakt worden. Het scheelt aanzienlijk in de kosten als een klant oud goud aanlevert en er een nieuw sieraad van laat maken.

Enkele voorbeelden: Een schakelarmband omvormen tot choker. Een ring een compleet ander uiterlijk geven.  Heeft u goud dat u hiervoor wilt laten smelten? In ons atelier ontwerpen, bewerken, veranderen wij sieraden of smelten ze. Daarnaast repareren we  sieraden. Ieder sieraad heeft een nieuwe waarde! 
Bel voor een vrijblijvend goud smelten advies 0546 57 13 18 of mail:

Contactgegevens
Uw naam:*

Adres:

Plaats:

Telefoon:

Email adres:*Bericht: